• Lorem ipsum

Red One

Toon:
Toon:

Red One

Het assortiment van het merk Red One bestaat uit verschillende, kenmerkende, gekleurde potten haar wax. De producten hebben met z’n allen gemeen dat ze zeer prettig in gebruik zijn, niet vettig aanvoelen en ook niet hard worden in het haar. De producten bevatten de nodige, voedzame ingrediënten waaronder vitaminen, waardoor het haar een gezonde stralende, glanzende look krijgt. Het haar wordt door de wax niet beschadigd en door slechts te kammen of borstelen verwijder je de wax eenvoudig uit het haar! Breng je haar in ieder model, wat jij maar wilt, en geniet van een langdurige styling en extreem strong effect.

 

Red One Haarwax producten

De potten RedOne wax zijn haast niet weg te denken bij mannen, maar ook vrouwen, met een kort, stylish kapsel. Wil je een toffe kuif of juist een hanenkam? Met de wax van Red One krijg jij dat voor elkaar! Er zijn een aantal hairwax varianten, allemaal hier te bestellen, welke je herkent aan de verschillende gekleurde potten.

De rode variant is de Red One Red Aqua Wax Full Force, een krachtige wax met een langdurige styling. De wax heeft een rode kleur en een fruitachtige geur. Eenmaal in het haar geeft het een gezonde glans, maar de wax wordt niet hard! Perfect voor shiny kapsels!

De RedOne Aqua Hair Gel Wax Violetta heeft een zachtere textuur dan de andere Red One hair wax producten. Het is een combinatie tussen gel en wax, maar voelt niet plakkerig of vet aan. Een uitkomst voor veel mannen! De paarse pot is gemakkelijk te herkennen, maar ook de geur van druiven en lavendel is een mooi pluspunt!

Ben je toch meer een liefhebber van een matte uitstraling en wil je geen glanzende coupe? Dan is de Red One Matte Wax Full Force Green meer iets voor jou. Een droge, matte wax waarmee je je haar direct in model brengt! 

Wax kopen, maar nog niet besloten welk merk het wordt? Kies voor de producten van RedOne. RedOne wax bestel je eenvoudig op topmetics.nl of kom langs bij ons in de groothandel. Voor 18:00 besteld, de volgende dag in huis! En altijd tegen de scherpste prijs. Voor de tofste mannenkapsels, stoere kuiven en grove spikes.