• Lorem ipsum

In principe wordt een bestelling (indien op voorraad / besteld voor 18:00) de volgende dag bij u afgeleverd. Als de levertijd onverhoopt langer is, nemen wij hierover contact met u op. Uw bestelling wordt door DHL of onze eigen bezorgdienst (op afspraak) bezorgd. DHL bezorgd van maandag tot en met zaterdag.

Wanneer u 2 werkdagen na ontvangst van onze verzendings e-mail nog niks ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij starten dan een onderzoek naar uw zending.

Controleer uw pakket(en) goed bij afgifte. Laat zichtbare schade aan de verzenddoos altijd noteren bij de vervoerder. Doet u dit niet, dan is transportschade achteraf niet of moeilijk te claimen.

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, dan vindt u een bericht in uw brievenbus met daarop een telefoonnummer en een link naar een website waar u zelf de mogelijkheid heeft om aan te geven op welke dag en tijdstip u de tweede afleverpoging wilt plannen of dat u het pakketje wilt ophalen bij een van de vele afhaalpunten. 

Wilt u zeker weten dat u bij de tweede bezorgpoging over uw pakket beschikt? Kies dan na de eerste bezorgpoging voor de optie die het beste bij u past. U haalt uw pakket op bij één van de dichtstbijzijnde postkantoren naar keuze. Of u laat uw zending een andere dag bezorgen op uw eigen adres (tot 6 dagen vooruit te plannen).

Topmetics B.V. brengt bij bestellingen binnen Nederland & Belgie eenmalig € 7,95 excl. btw bezorgkosten in rekening. Boven een orderbedrag van € 250,- excl. btw vervallen de verzendkosten zowel binnen Nederland als België. De webshop rekent dit zelf uit, dus nog voor het voltooien van uw bestelling kunt u direct zien of er verzendkosten worden berekend.

U kunt het product binnen 14 dagen gewoon ruilen of retourneren. Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op. Het product moet echter wel in nieuwstaat verkeren. Gebruikte artikelen zoals bijv. tondeuses, trimmers en scharen worden i.v.m. hygiëne niet retour genomen. De producten mogen géén sporen van slijtage hebben en dienen teruggestuurd te worden inclusief de originele (aangebroken) verpakking m.u.v. snijmessen en opzetkammen m.b.t. verzegeling, indien redelijkerwijs mogelijk. De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw eigen rekening