• Lorem ipsum

Topmetics heeft diverse veilige betaalmogelijkheden. De gehele webshop is opgebouwd in een moderne beveiligde omgeving, dit herkent u aan de https:// die bij de pagina's wordt gebruikt. Zo bent u er altijd zeker van dat uw gegevens veilig zijn. Hieronder vind je een beschrijving van alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat jij de meest geschikte betaalmethode kan kiezen. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de betaalmethoden of het betalen zelf neem dan contact op met de klantenservice via de contactgegevens hieronder.

Bancontact (Mister Cash)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen op factuur

Dit kunt u alleen gebruiken na overleg met onze klantenservice. Voor meer informatie stuurt u een mail naar [email protected]

Indien u kiest voor de betaalmethode op rekening, dan dient u het volledige factuurbedrag te voldoen binnen 7 dagen via bank of giro onder vermelding van uw klant- en ordernummer. Nadat u de bestelling hebt bevestigd, ontvangt u via de e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging vindt u het totale factuurbedrag, het ordernummer, uw klantnummer en onze bankgegevens.

Bij het niet tijdig voldoen en niet houden aan de afgesproken betalingsvoorwaarden zullen wij de vordering uit handen geven aan Das Incasso en de voortvloeiende kosten aan u doorberekenen.

Bankrekeningnummer: ABN Amro NL71INGB0008041497 t.n.v. Topmetics B.V.